tirsdag 30. august 2011

Bleiekake

Bleiekake er en kjekk ting å gi til et nyfødt barn, kan også passe fint på dåpsbordet.

Konfirmasjon

I vår ble mitt fadderbarn konfirmert, og hadde lilla som tema. Da måtte gavene bestå i fargene lilla. Desverre har vi ikke det store utvalget av scrappeutstyr her, heldigvis hadde jeg liggende noe lilla ark, selv om det ikke var den helt korrekte lillafargen ble jeg fornøyd med resultatet.


En bok til å fylle med minner fra ungdomstiden, eller kanskje fylle med med bilder fra barndommen og helt til voksen alder....

Du setter ikke spor der hvor alle andre går.... Det er viktig å tørre å gå sine egne veier og følge sine drømmer, enn å følge alle andre.... Det er vel en av de store utfordringene mange av ungdommene møter i hverdagen, og når de skal velge utdanning. De velger å følge vennene sine, for det er trygghet, men det er vår jobb som voksne å gi dem styrken til å kunne gå sine egne veier og står for de valgene de gjør.


mandag 29. august 2011

Vognpose

Jeg har aldri hatt voksipose eller annen form for vognpose til de andre barna mine, valgte å bruke barnesovepose til de istedet. Nå som minstemann kom til verdens, sydde jeg en vognpose lik voksiposen. Stoffet som er brukt på utsiden av posen er fra Jysk, og inn i har jeg brukt flanell fra et dynetrekk kjøpt på Kid.

søndag 28. august 2011

Bryllup

Bordkort - brudgom og brud



Enkelte ganger er det ikke like lett å frakte gaver på flyturen eller få byttet når man bor på hver sin del av landet. Derfor ble det pengegave denne gangen, men måtte jo selvsagt ha et kreativ kort. Og siden det er bryllup, så passet det jo perfekt med et kakestykke til å ha pengegaven i.


Bryllupsdagen har mange minner, både sanger, bilder og taler. Da passer det perfekt med en bok der man kan ha alle disse minnene i. Denne boken er lagd av papirposer, alle sidene har ulike tekster som passer til bryllup, og det er mulig for brudeparet å lime inn bilder ol. det er også "lommer" i boken slik at det er mulig å legge inn taler og andre ting fra bryllupet.